Прес-реліз: EOS Hackathon London Runner-up та найкращий переможець UX Design «Каштан», який буде розміщений на Telos

ДЛЯ НЕБЕЗПЕЧНОГО ЗВ'ЯЗКУ

Контакт: Фонд Телос

Контактна адреса електронної пошти: hello@telosfoundation.io

5 грудня 2018 року

Каштановий розумний рахунок - "Важкий рахунок для зламування"

Рішення управління обліковим записом Chestnut - це довгоочікуваний проект blockchain, який поєднує технологічні переваги blockchain із очікуванням досвіду користувачів банківського світу. У каштані є тип користувальницького інтерфейсу (UI) та користувацького досвіду (UX), яких на сьогоднішній день сильно не вистачало у програмах blockchain. Блокчейн-мережа Telos глибоко зосереджена на наданні переваг blockchain всім типам користувачів. З цієї причини, група Launch Launch і команда "Каштан" із задоволенням оголошують, що "Каштан" приїде до Telos у 2019 році, на стартовому або поблизу запуску каштанів на EOS.

Смарт-акаунт Каштана дає змогу користувачам встановлювати власні параметри безпеки, включаючи ліміти витрат, білі та чорні облікові записи та обмеження транзакцій, що базуються на часі. Це дозволений обліковий запис, який розбиває необхідну авторизацію транзакцій між користувачем та смарт-контрактом, який або схвалює, або відхиляє запит, виходячи із заздалегідь визначених налаштувань користувача.

"Blockchain стане успішним лише тоді, коли ми зможемо працювати разом, щоб зробити людям просте, безпечне та доступне для створення облікових записів та взаємодії з розподіленими додатками", - заявив Даніель Лібескінд, головний технічний директор Каштану.

"Якщо ми будемо ефективними в розвитку більш широкого впровадження технології Blockchain, користувачі повинні мати досвід, який знайомий з іншими їх повсякденними взаємодіями в Інтернеті. Ми не можемо розраховувати, що користувачі змінять свої очікування чи поведінку, щоб вони входили в нашу екосистему - нам потрібно зустріти їх там, де вони є »від головного креативного керівника компанії« Каштан »Патріції Паркінсон

Каштан зайняв 2-е місце на лондонському хакатоні EOS та зайняв приз за найкращий досвід користувачів (UX), забезпечивши собі місце в гранд-фіналі EOS Hackathon Grand Finale, який зараз проходить у Кейптауні, Південна Африка. Різноманітний і добре збалансований набір навичок команди включає в себе розробку продуктів, дизайн UX та інтерфейсу користувача, розробку переднього та заднього кінців, комунікації, фінанси, право та розвиток бізнесу. "Поєднання чистого таланту команди та їх хімії разом дозволяють легко зрозуміти, чому вони є однією з команд, які перемогли на фіналі Хакатону EOS, який проходить у Кейптауні", - сказав Джастін Джудічі, представник Telos Launch Group.

Команда каштанів є величезними прихильниками технології EOSIO і є однією з перших відомих розробників, які оголосили багатоланцюгову підтримку їх децентралізованого застосування. "Команда Chestnut визнає, що підтримка і Telos, і EOS вимагає мінімальної додаткової роботи завдяки їх перехресній сумісності для розробників dapp", - сказав Лібескінд. Він додав: "Telos робить приєднання до екосистеми blockchain легким та доступним, роблячи облікові записи безкоштовними для нових користувачів. Каштан вирішує питання безпеки через програмовані смарт-акаунти, де користувачі можуть встановлювати власні обмеження, як кількість транзакцій на день, щоб запобігти помилкам і захистити себе від зловмисних програм. "

Як самі будівельники, команда «Каштан» - до складу якої входять Даніель Лібескінд, Даніель Діамант, Анетт Вілмс, Патрісія Паркінсон та Джек Дісальваторе - продемонструвала велику оцінку багатьом ключовим удосконаленням, які Телос додає на додаток до EOSIO, і хочуть переконатися, що обидва вони та їхні колеги розгортають програми на найкращому ланцюжку, доступному для їх використання, або розміщують у кількох ланцюжках, де це можливо. Забезпечення найкращих рішень для управління обліковими записами в мережах значно збільшує швидкість розвитку EOSIO. Деякі з ключових особливостей Telos, якими керує команда Каштанів, включають: IPFS (міжпланетна файлова система), голосування в зворотному зваженні та створення безкоштовного рахунку.

«Телос вітає Каштан і вітає їх багатогранну концепцію EOSIO. Ми вдячні їм за те, що вони почали рухатися, оголосивши про намір розмістити на Телосі поряд з EOS, заявив Дуглас Горн, архітектор Білої книги Телос.

Каштан приносить Telos функції, досвід роботи та захисні заходи, звичні до банківського рахунку, але за значно менших витрат, разом із повним контролем користувачів, гнучкістю, ефективністю та прозорістю, все це забезпечується технологією blockchain. Запуск каштана в Telos і EOS - це логічний крок, завдяки крос-сумісності Telos з EOS, тим самим забезпечуючи підтримку тисяч дапп і сотень тисяч користувачів, які матимуть облікові записи в обох ланцюгах.

Про команду Каштан:

Каштан здобув 2-е місце та найкращий UX на глобальному хакатоні EOS у Лондоні

www.chestnutaccounts.com

@chestnuteos

t.me/chestnuteos

Про мережу блокчейнів Telos:

www.telosfoundation.io/